©Apple

Se Noomi Rapace og Jonathan Banks i «Constellation»

Se de første bildene fra Apple TVs kommende serie.

Apple TV+ slipper de første bildene fra Constellation, en ny psykologisk actionthriller i åtte episoder. Hovedrollene spilles av svenske Noomi Rapace (Menn som hater kvinner, You Won’t Be Alone) og Jonathan Banks (Breaking Bad, Better Call Saul).

Serien er skapt av Peter Harness (Wallander, The War of the Worlds, Doctor Who). I andre roller ser vi James D’Arcy (Agent Carter, Oppenheimer), Julian Looman (Emily in Paris, The Mallorca Files), William Catlett (A Thousand and One, The Devil You Know), Barbara Sukowa (Voyager, Hannah Arendt), samt Rosie og Davina Coleman.

Jonathan Banks i science fiction-thrilleren Constellation. (©Apple TV)

For regi står Michelle MacLaren (Shining Girls, The Morning Show, Breaking Bad), Oliver Hirschbiegel (Downfall, The Experiment) og Joseph Cedar (Footnote, Our Boys). Constellation har premiere den 21. februar på Apple TV+. Da slippes de første tre episodene. Deretter slippes et nytt avsnitt hver uke frem til 27. mars.

I Constellation spiller Rapace Jo – en astronaut som vender tilbake til jorden etter en katastrofe i rommet. Vel tilbake innser hun at viktige deler av livet hennes ser ut til å mangle. Det actionfylte romeventyret utforsker menneskesinnets mørke og en kvinnes desperate jakt på sannheten om romferdens skjulte historie, med et håp om å få tilbake alt hun har mistet.

Noomi Rapace i Constellation. (©Apple TV)

Turbine Studios og Haut et Court TV har produsert serien. Eksekutive produsenter er David Tanner (Small Axe), Tracey Scoffield (Small Axe), Caroline Benjo (No Man’s Land), Simon Arnal (No Man’s Land), Carole Scotta (No Man’s Land) og Justin Thomson (Liaison). MacLaren regisserer de to første episodene og er også eksekutiv produsent sammen med Rebecca Hobbs (Shining Girls) og eksekutiv medprodusent Jahan Lopes gjennom MacLaren Entertainment. Harness er også eksekutiv produsent gjennom Haunted Barn Ltd. Serien er i stor grad spilt inn i Tyskland. Daniel Hetzer var seriens produsent for Turbine Studios i Tyskland.

Skribent