©SkyShowtime

Den rappkjefta bamsen Ted er tilbake

Se den nye traileren fra SkyShowtimes nye serie.

Fans av den grovkjeftede, kjederøykende bamsen Ted kan glede seg – han er tilbake! SkyShowtime har annonsert at den nye serien Ted vil strømme eksklusivt på deres plattform fra 22. februar, med nye episoder tilgjengelige hver uke.

Denne prequelserien til de populære Ted-filmene tar oss med tilbake til 1993, hvor vi møter en yngre, men like upassende Ted, stemmegitt av Seth MacFarlane. Handlingen følger Teds liv etter hans korte berømmelse. Han har nå flyttet tilbake til Framingham i Massachusetts, hvor han bor sammen med bestevennen sin, 16 år gamle John Bennett (spilt av Max Burkholder) og Johns familie.

Skaperne bak serien, Seth MacFarlane, Paul Corrigan, og Brad Walsh, beskriver Ted som en hyllest til deres egen oppvekst på 90-tallet i Boston-området. Serien speiler deres personlige erfaringer fra tenårene, blandet med oppdiktede elementer for å gi historien krydder.

Seth MacFarlane og Paul Corrigan og Brad Walsh uttaler: 

Hver generasjon utvikler sin egen unike kunstneriske stil og sin egen måte å se verden på. I 1920-årene var det jazzens subversive musikalske krumspring. På 1950-tallet var det de abstrakte ekspresjonistenes dristige penselstrøk. Vår generasjons unike kunst er å strømme innhold basert på gamle suksesser. I denne stolte tradisjonen er det vi ydmykt presenterer Ted.

Serien er en oppfølger til Ted-filmene. Den finner sted på 90-tallet, men er basert på den tidløse sannheten om at det suger å være 16! Den eneste måten å holde det ut på er med en venn, selv om den vennen er en falmet magisk teddybjørn som er grov i kjeften og har en hang til å ruse seg.

Vi tre var tenåringer på 90-tallet og vokste opp i og rundt Boston, hvor serien utspiller seg, så mange av disse historiene er personlige for oss. Rollefigurene våre går gjennom noen av de samme ydmykelsene og milepælene vi selv opplevde. Vi har også diktet opp ting (det var mange sider å fylle, og det virkelige liv er stort sett kjedelig).

Med et stjernespekket team og cast, inkludert Scott Grimes, Alanna Ubach, og Giorgia Whigham, lover serien å bringe både humor og hjertevarme.

Her er den nye traileren:

Skribent