Fra skolebenken til filmbransjen

Lyst til å utdanne deg til å jobbe innen film? Denne gangen tar vi en titt på hvordan man nettopp kan gjøre det. Vi har fått inn to studenter ved høyskolen NSKI for å snakke om veien fra skolebenken ut i filmbransjen: Thomas Cassidy fra manusforfatterlinjen og Sveinung Augestad fra skuespillerlinjen.

Sammen gir disse to et innblikk i studiehverdagen og hvordan de ulike linjene forbereder dem på å skulle jobbe og samarbeide i bransjen, samt betydningen av nettverk. Vi kommer også inn på hva slags filmprosjekter de har jobbet på og litt om hvordan en fremtid preget av kunstig intelligens kan påvirke karrieremulighetene deres videre.   

Gjester:
Thomas Cassidy og Sveinung Augestad
Programleder:
Thor Aaberg
Produsent:
Thor Aaberg
Musikk:
Francesco Hygen Puddu
Lyd og teknikk:
Lilla Lyd