©Apple TV

Se de første bildene fra «Manhunt», en ny true crime-serie fra Apple TV

Apple TV+ har nylig utgitt de første bildene fra sin nyeste produksjon, Manhunt, en true crime-serie i syv deler. Serien, med Tobias Menzies i spissen, er skapt av Monica Beletsky, som tidligere har bidratt til serier som Fargo, The Leftovers og Friday Night Lights.

Manhunt tar for seg et av historiens mest kjente mord, drapet på Abraham Lincoln. Serien er basert på James L. Swansons bok Manhunt: The 12-Day Chase for Lincoln’s Killer og fokuserer på jakten på John Wilkes Booth i kjølvannet av attentatet.

Foruten Menzies, inneholder serien et solid ensemble av skuespillere, inkludert Anthony Boyle (Tetris, The Plot Against America), Lovie Simone (Greenleaf), Will Harrison (Daisy Jones & The Six), Patton Oswalt (Weird: The Al Yankovic Story) og Brandon Flynn (13 Reasons Why), som alle bidrar til å bringe denne historiske fortellingen til live.

Regissør Carl Franklin, kjent for sitt arbeid på Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story, One False Move, og Devil in a Blue Dress, har regissert de to første episodene og er også en av de eksekutive produsentene. Manhunt er produsert av Apple Studios i samarbeid med Lionsgate Television og Walden Media, blant andre, og vil ha premiere på Apple TV+ den 15. mars 2024. Serien vil utgi nye episoder ukentlig frem til 19. april.

Skribent