©HBO

«House of the Dragon» – Se den nye teaseren til sesong 2 her!

House of the Dragon er basert på George R.R. Martins Fire & Blood og forteller historien om House Targaryen 200 år før hendelsene i Game of Thrones.

Tilbakevendende rolleinnehavere i andre sesong av serien er Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Eve Best, Steve Toussaint, Fabien Frankel, Ewan Mitchell, Tom Glynn-Carney, Sonoya Mizuno og Rhys Ifans, samt Harry Collett, Bethany Antonia , Phoebe Campbell, Phia Saban, Jefferson Hall og Matthew Needham.

Se flere bilder her:

Ny roller i andre sesong er: Clinton Liberty som Addam of Hull, Jamie Kenna som Ser Alfred Broome, Kieran Bew som Hugh, Tom Bennett som Ulf, Tom Taylor som Lord Cregan Stark, Vincent Regan som Ser Rickard Thorne, Abubakar Salim som Alyn av Hull, Gayle Rankin som Alys Rivers, Freddie Fox som Ser Gwayne Hightower og Simon Russell Beale som Ser Simon Strong.

Medskaper og executive produsent er George R.R. Martin; medskaper, showrunner og executive produsent er Ryan Condal; executive produsenter er Sara Hess, Alan Taylor, Melissa Bernstein, Kevin de la Noy, Loni Peristere og Vince Gerardis. 

Skribent