©Lucasfilm

Dette kommer på Disney+ i 2024!

Episke dramaer og fengslende superheltfortellinger til dypdykk i historiske og moderne universer, lover dette året å bli et høydepunkt for de som liker å benke seg foran TV-en.

Blant de mest spennende seriene er FXs nyinnspilling av Shōgun, basert på James Clavells berømte roman, som ser ut til å være en visuelt storslått opplevelse. Rivals, som bygger på Jilly Coopers roman, og Renegade Nell av Sally Wainwright, lover mer spenning og dramatikk. Fra Marvel Studios kommer Echo, en ny serie i det allerede fullstappede Marvel Cinematic Universe.

Lucasfilms har heller ikke tenkt til å være på latsiden, og kommer med voksen-serien Star Wars: The Acolyte, som gir oss en fortelling fra mørket i tidsperioden kjent blant fans som «The High Republic», altså flere hundre år før filmene og seriene vi kjenner. Vi får også den mer barnevennlige Star Wars: Skeleton Crew, der Jude Law tar med fire barn på et eventyr i Spielberg-stil rundt i Star Wars-galaksen!

Disney+ fornyer også populære serier som The Bear og Welcome to Wrexham, som begge går inn i sine tredje sesonger. Marvel-fans kan se fram til Agatha: Darkhold Diaries, med Kathryn Hahn tilbake i rollen som Agatha, samt den nostalgiske X-Men ’97.

På bokfronten blir det interessant å se filmatiseringer av We Were the Lucky Ones og Interior Chinatown, som begge lover å være tankevekkende og underholdende, og fortsetter Disney+-trenden av å filmatisere kjente bøker.

Her er en full oversikt av hva vi kan forvente oss:

 • Shōgun (FX)
 • Rivals
 • Renegade Nell
 • Echo (Marvel Studios)
 • Star Wars: The Acolyte (Lucasfilm)
 • The Bear (sesong 3)
 • Welcome to Wrexham (sesong 3)
 • Agatha: Darkhold Diaries (Marvel Studios)
 • X-Men ’97 (Marvel Studios)
 • Star Wars: Skeleton Crew (Lucasfilm)
 • We Were the Lucky Ones
 • Interior Chinatown
 • Extraordinary (sesong 2)
 • Camden, en dokumentarserie med Dua Lipa
 • Shardlake, en dramaserie
 • In Vogue, en mote-dokumentarserie
 • Cristóbal Balenciaga, en spansk dramaserie
 • Raffa, en italiensk originalserie
 • The Artful Dodger, en australsk serie
 • Vanderpump Villa, en realityserie
 • Black Cake, et mysteriedrama

Ser ut til at vi kommer til å ha nok å se på i året som kommer!

Skribent