©Netflix

Netflix satser på Norge i 2024

Netflix har annonsert to nye norske titler som vil komme i 2024: julefilmen Snøsøsteren og katastrofe-serien La Palma. Dette markerer en videreføring av streaminggigantens økte satsing på norsk innhold.

Snøsøsteren, basert på Maja Lunde og Lisa Aisatos populære bok, forteller historien om Julian, som etter å ha mistet sin søster, oppdager julemagien på nytt gjennom vennskapet med juleelskeren Hedvig. Filmen, produsert av Anonymous Content Nordic, lover en hjertevarmende familieopplevelse.

På den andre siden, La Palma, fra produsentene av Bølgen og Skjelvet, skildrer en norsk families ferie som blir en kamp for overlevelse når en vulkan truer med å utløse en massiv tsunami. Denne Scandisaster-serien, produsert av Fantefilm Scripted Series AS, er en spenningsfylt fortelling med et stjernespekket cast, inkludert Anders Baasmo og Ingrid Bolsø Berdal.

Bernard Storm Lager, Anders Baasmo, Alma Günther, Ingrid Bolsø Berdal i La Palma (©Netflix)

Netflix’ nordiske innholdssjef, Jenny Stjernströmer Björk, uttrykker stolthet over selskapets reise i Norden og gleden av å fortelle norske historier. Med flere prosjekter på horisonten, inkludert oppfølgeren til Roar Uthaugs TROLL og nye serier som Lakseøya og Midtsommernatt, er Netflix tydelig engasjert i å berike sitt norske tilbud.

Skribent