Sesong 3 av spionserien «Slow Horses» får ny trailer

Apple TV+ lanserer traileren for tredje sesong av spionthrilleren Slow Horses med Oscar-vinner Gary Oldman i spissen. Denne sesongen tar for seg Mick Herrons tredje roman, Real Tigers, fra Slough House-serien. Premieren går av stabelen 29. november, hvor de to første episodene av i alt seks slippes, etterfulgt av en ny episode ukentlig.

Slow Horses, prisbelønnet for sin mørke humor og spennende handling, skildrer et dysfunskonelt britisk etterretningsteam på MI5s bakgård, Slough House. I sesong tre kan en romanse i Istanbul stå i fare for å avdekke en dypt begravet MI5-hemmelighet i London. Jackson Lamb og hans team trekkes inn i saken og befinner seg snart i hjertet av en konspirasjon som truer med å ødelegge Slough House og muligens hele MI5.

Oldman spiller Jackson Lamb, den briljante, men temperamentsfulle lederen for spionene. Ensemblet består av Oscar-nominerte Kristin Scott Thomas, BAFTA Scotland-vinner Jack Lowden, samt Saskia Reeves, Rosalind Eleazar, Christopher Chung, Freddie Fox, Chris Reilly, Samuel West, Sophie Okonedo, Aimee-Ffion Edwards, Kadiff Kirwan og Oscar-nominerte Jonathan Pryce. Ṣọpẹ́ Dìrísù er ny som Sean Donovan, tidligere sikkerhetssjef ved den britiske ambassaden i Istanbul, og Katherine Waterston tar rollen som Alison Dunn, en MI5-agent som avdekker en mørk hemmelighet i etterretningstjenestens hjerte.

Serien er produsert av See-Saw Films for Apple TV+ og tilrettelagt for skjermen av Will Smith, kjent fra Veep. Eksekutive produsenter er Jamie Laurenson, Hakan Kousetta, Iain Canning, Emile Sherman, Douglas Urbanski, Gail Mutrux, Will Smith, Jane Robertson og Graham Yost, med Saul Metzstein som regissør for tredje sesong.

De første to sesongene av Slow Horses er tilgjengelige på Apple TV+. Det er også annonsert at en fjerde sesong er under utvikling, basert på Herrons fjerde bok, Spook Street.

Skribent