Charlot Daysh – Fra Norge til Canada

I denne Zoom-episoden intervjuer Thor skuespiller og manusforfatter Charlot Days, som forteller om sin fascinerende reise fra Norge til Canada, hvor hun når bor og arbeider. Hun forklarer om sin bakgrunn, prosessen med å få arbeidstillatelse og hvordan det er å jobbe i den internasjonale filmindustrien der.

Vi diskuterer to kommende filmer hun er med i: Den første er Cry of Silence, et spennende kidnappingsdrama hvor Charlot spiller hovedrollen, og har vunnet opptil flere priser for Beste Skuespiller. Den andre er Finding Odera, en romantisk film hvor en afrikansk mann prøver å finne tilbake til ungdomskjæresten i Toronto, på andre siden av atlanterhavet.  Begge filmene har gjort det svært godt på filmfestivaler og vil forhåpentligvis komme på strømmetjenester her til lands etter hvert. Her venter også noen hotte tips for unge skuespillere som ønsker å jobbe i utlandet!

Gjest:
Charlot Daysh
Programleder:
Thor Aaberg
Produsent:
Thor Aaberg
Musikk:
Francesco Hygen Puddu
Lyd og teknikk:
Lilla Lyd