Ny trailer til Reacher sesong 2

Prime Video er tilbake med en enda større og bedre sesong av den populære serien Reacher. Den offisielle traileren for sesong to er sluppet, og premieren er satt til 15. desember.

Entusiasmen rundt den første sesongen av Reacher har tydeligvis gjort inntrykk, og den nye sesongen løfter forventningene med mer spenning og heftigere action. Med åtte nye episoder som slippes ukentlig, får vi de første tre allerede på premieren, etterfulgt av en episode hver fredag frem til finalen 19. januar.

I den kommende sesongen kastes Jack Reacher, spilt av Alan Ritchson, inn i et mørkt mysterium når hans tidligere militærenhet rammes av en rekke mord. Sammen med gamle venner som Frances Neagley (Maria Sten) og Karla Dixon (Serinda Swan), samt den nye figuren David O’Donnell (Shaun Sipos), må Reacher avdekke hvem som forråder dem – før det er for sent.

Sesong to, basert på Lee Childs Bad Luck and Trouble, fortsetter å utforske Reachers verden med et stjernelag foran og bak kameraet. Med på rollelisten er også Ferdinand Kingsley, Robert Patrick og Domenick Lombardozzi. Nick Santora, med serier som Scorpion og Prison Break på samvittigheten, er både skaper og utøvende produsent, sammen med Lee Child selv. Serien er et samarbeid mellom Amazon Studios, Skydance Television og Paramount Television Studios.