©SkyShowtime

Se traileren til «The Curse»

Serien The Curse blir tilgjengelig på SkyShowtime, fra fredag 5. januar. De fem første episodene av SkyShowtime – originalserien blir tilgjengelige for strømming på premieredagen, og nye episoder vil bli lagt ut ukentlig.

The Curse er skapt, skrevet og produsert av Benny Safdie og Nathan Fielder. Serien handler om Whitney og Asher Siegel, et nygift par som sliter med å få gjennomslag for sin filosofi om miljøbevisste boliger i det vesle lokalsamfunnet Española i New Mexico. Det hele går trått, men så øyner en eksentrisk reality-TV-produsent, Dougie, potensialet i prosjektet deres. Utover i serien vikler paret seg inn i et mystisk nett av etiske og moralske gråsoner – samtidig som de forsøker å pleie forholdet seg imellom.

Seriens hovedrolleinnehavere er Emma Stone (La La Land, The Favourite), Fielder (The Rehearsal) og Safdie (Oppenheimer). Vi får gjesteopptredener fra Oscar-nominerte Barkhad Abdi, Emmy-nominerte Corbin Bernsen og Constance Shulman.

The Curse er en samproduksjon mellom SHOWTIME og A24. Fielder er i tillegg regissør. Emma Stone er medprodusent sammen med Dave McCary og Ali Herting gjennom deres Fruit Tree-selskap. Josh Safdie er også medprodusent gjennom Elara.

Se traileren her:

Podcastprodusent og skribent