©Netflix

Rahul Kohli

"I'm building a career as big as humanly possible so I can be in a 'Star Wars' project."

Rahul Kohli, født 13. november 1985 i London, England, er en talentfull skuespiller som har utmerket seg i både film og TV. Han er kjent for sin allsidighet og evne til å levere sterke skuespillerprestasjoner i ulike sjangre.

Kohli startet sin skuespillerkarriere i Storbritannia før han fikk sitt store gjennombrudd i Hollywood. Han fikk internasjonal anerkjennelse for sin rolle som Ravi Chakrabarti i TV-serien iZombie. I denne populære serien spilte han en ung og smart lege som blir en viktig brikke i å løse uoppklarte drapssaker. Hans innsats ble hyllet av både kritikere og publikum, og det bidro til å etablere ham i populærkulturen.

En annen viktig del av Rahul Kohlis karriere er samarbeidet med den anerkjente regissøren Mike Flanagan. De to har jobbet tett sammen, og Kohli har spilt i flere av Flanagans prosjekter, inkludert The Fall of the House of Usher, en adaptasjon av Edgar Allan Poes klassiske verk, og miniseriene Midnight Mass og The Haunting of Bly Manor. Man kan trygt si at Kohli er en del av Flanagan sitt Flanaverse. Rollen Kohli spiller i Midtnight Mass er forøvrig min absolutte favoritt av det han har gjort med Flanagan. Anbefales virkelig!

Utover sin skuespillerkarriere har Rahul Kohli også vært aktiv på sosiale medier, der han har delt sin lidenskap for videospill og kritisk tenkning. Han har vært åpen om viktige samfunnsspørsmål og har brukt sin plattform til å støtte ulike veldedige formål. Kohli er spesielt aktiv på Instagram og TikTok. På hans TikTok får man et lite innblikk i livet hans ettersom det er der han prater om løst og fast.

Rahul Kohli har ikke begrenset seg til live-action prosjekter alene, men har også gitt stemme til karakterer i animerte serier, filmer og til og med i dataspill. Hans allsidighet som skuespiller har gjort ham til en ettertraktet ressurs i underholdningsindustrien. Det er bare å glede seg til Kohli sine fremtidige prosjekter ettersom dette er en skuespiller med gode fremtidsutsikter!

Madelen Krogh