Se trailer til «The Family Plan» med Mark Wahlberg i hovedrollen

Dan Morgan (Mark Wahlberg) nyter sitt stille liv i forstaden, hvor han lever som en hengiven ektemann, en omsorgsfull far til tre og jobber som bilselger. Men han bærer på en hemmelighet.

Tidligere i livet tjente han som en skjult leiemorder for den amerikanske regjeringen. Når fortidens fiender sporer ham opp, tar han med seg sin uvitende familie – kona (Michelle Monaghan), en angstfylt tenåringsdatter, en sønn som er ivrig e-sportutøver og deres ti måneder gamle baby – på det som blir en biltur til Las Vegas. Med en steil besluttsomhet om å beskytte familien sin for enhver pris, samtidig som han skal gi dem en ferie de aldri vil glemme, må Dan vekke sine gamle evner til live igjen, alt mens han holder sin sanne identitet skjult.

The Family Plan er en originalfilm fra Apple produsert av Skydance Media. Regien er ved Simon Cellan Jones, og produsentene er David Ellison, Dana Goldberg og Don Granger for Skydance, sammen med Mark Wahlberg og Stephen Levinson for Municipal Pictures. John G. Scotti er med som eksekutiv produsent.

The Family Plan har premiere på Apple TV+ 15. desember.

Skribent