©Marvel Studios

Se traileren til Marvel-serien «Echo»

Serien har premiere på Disney+ 10. januar.

Den 10. januar 2024 er det klart for premiere på Marvel Studios’ Echo, tilgjengelig for strømming på Disney+. Nylig ble både en ny trailer og plakat lansert, som gir oss en smakebit på serien med fokus på den døve karakteren Maya Lopez, tolket av Alaqua Cox, som vi sist møtte i Marvel-serien Hawkeye.

I Echo dras Maya tilbake til sine røtter og møter sin families tvilsomme fortid. Seriens narrativ lover en personlig, følelsesladet og ikke misnt brutal historie. Dette er også første gang Marvel Studios gir tilgang til hele serien for strømming fra lanseringsdagen, slik at publikum kan nyte alle episodene i ett strekk.

På rollelisten finner vi Chaske Spencer, som tidligere har medvirket i Wild Indian og The English, og Graham Greene med roller i 1883 og Goliath. Tantoo Cardinal, kjent fra Killers of the Flower Moon og Stumptown, vil også gjøre en opptreden. Videre er Devery Jacobs med, etter suksess i FX-serien Reservation Dogs og American Gods. Zahn McClarnon, kjent fra Dark Winds og Reservation Dogs, samt Cody Lightning fra Hey, Viktor! og Four Sheets to the Wind, er oogså med. Og som tidligere nevnt, gjør veteranen Vincent D’Onofrio, kjent fra Godfather of Harlem og Marvels Hawkeye, en retur som gangsteren Wilson Fisk.

Regiansvaret deles mellom Sydney Freeland (Navajo) og Catriona McKenzie (Gunaikurnai), støttet av et produksjonsteam som består av Kevin Feige, Stephen Broussard, Louis D’Esposito, Brad Winderbaum, Victoria Alonso, Richie Palmer, Jason Gavin (Blackfeet), Marion Dayre og Sydney Freeland.

Skribent