Proximus Caesar (voiced by Kevin Durand) in 20th Century Studios' KINGDOM OF THE PLANET OF THE APES. Photo courtesy of 20th Century Studios. © 2023 20th Century Studios. All Rights Reserved.

Se trailer og plakat til den kommende «Kingdom of the Planet of the Apes»

Den første traileren og teaser-plakaten til Kingdom of the Planet of the Apes fra 20th Century Studios er endelig lansert! Dette nye tilskuddet til studioets verdensomspennende og episke filmserie kommer eksklusivt til kinoer over hele landet den 23. mai 2024.

Regissør Wes Ball puster nytt liv i den episke filmserien med handling satt flere generasjoner inn i fremtiden etter Caesar sin tid, der apene er den dominerende arten som lever i harmoni, mens menneskene er redusert til å leve i skyggene. Når en ny tyrannisk apeleder bygger sitt imperium, legger en ung ape ut på en farefull reise som får ham til å stille spørsmål ved alt han trodde han visste om fortiden, og tvinger ham til å ta valg som vil definere fremtiden for både aper og mennesker.

Kingdom of the Planet of the Apes er regissert av Wes Ball, kjent fra Maze Runner-trilogien, og har Owen Teague (kjent fra IT), Freya Allan (The Witcher), Kevin Durand (Locke & Key), Peter Macon (Shameless) og William H. Macy (Fargo) i hovedrollene. Manuset er skrevet av Josh Friedman (War of the Worlds), Rick Jaffa & Amanda Silver (Avatar: The Way of Water) og Patrick Aison (Prey), basert på karakterer skapt av Rick Jaffa & Amanda Silver. Produsentene er Wes Ball, Joe Hartwick Jr. (The Maze Runner), Rick Jaffa, Amanda Silver, Jason Reed (Mulan), med Peter Chernin (fra Planet of the Apes-trilogien) og Jenno Topping (Ford v. Ferrari) som eksekutive produsenter.

Skribent