@Ramaskrik

Live fra Ramaskrik

I forbindelse med «Skrekktober» (og deres naturlige preferanser) har Thor og Madelen har vært på Ramaskrikfestivalen i Oppdal og har kjørt på med Filmmagasinets aller første live-podcast!

Den årlige Ramaskrik-festivalen er Norges skumleste filmfestival, hvor det vises skrekkfilmer dagen lang, fire dager til ende. i denne live-episoden snakker vi om Filmmagasinets historie og bakgrunn. om vi synes det er å jobbe med film-og serieanmeldelser og naturlig nok om Ramaskrikfestivalen og våre filmopplevelser der. I tillegg fikk vi med oss regissør Fredrik S. Hana som «hemmelig» gjest, og diskuterer skrekksjangeren og hans produksjoner som From Beyond, Morild og Kodenavn:Nagasaki.

Gjester:
Fredrik S. Hana og Madelen Krogh
Programleder:
Thor Aaberg
Produsenter:
Thor Aaberg, Lilla Lyd
Musikk:
Francesco Hygen Puddu
Lyd og teknikk:
Ramaskrik
Podcastprodusent og skribent