Bull & Bergesen prater amerikansk politikk på skjermen

Det går som vanlig hardt for seg i den amerikanske politikken om dagen: Det går mot presidentvalg og valgkampen mellom Trump og Biden er i ferd med å trappes opp. Folket er polariserer, det er ingen mangel på kriger, kriser og trusler om atomkrig. Hvordan skal dette gå? Vil Biden bli i det hvite hus eller vil Trump styre Amerika fra en fengselscelle? Vil det si «kaboom?»

Vi diskuterer hvordan dem amerikansk politikken blir fremstilt gjennom film og serier og hvordan det former oppfatningene våre. Med oss har vi fått med Eirik Bergesen, som er politisk kommentator, programleder og tidligere diplomat. Og ikke bare har vi en Eirik, vi har to! Filmmagasinets ansvarlige redaktør Eirik Bull bringer også inn sine perspektiver på film og serieverdenen i diskusjonen.

Gjester:
Eirik Bergesen og Eirik Bull
Programleder:
Thor Aaberg
Produsent:
Thor Aaberg
Musikk:
Francesco Hygen Puddu
Lyd og teknikk:
Lilla Lyd
Podcastprodusent og skribent