1732 Høtten

For 25 år siden, i 1998, kom filmen 1732 Høtten ut. I avisene fikk den øyeblikkelig slakt av en prominent filmanmelder og fikk aldri annerkjennelsen den fortjente, på tross av en utmerket mottagelse i utlandet og et stjernespekket ensemble av kjente skuespillere.  Nå er heldigvis filmen i ferd med å gjenoppdages av folket, og vi i Filmmagasinet vil være med å bringe den fram i lyset.

Regissør Karin Julsrud har tatt med seg Kristian Krogstad, som skriver bok om filmen i forbindelse med Christer Falcks og Platekompaniets prosjekt Norske Filmklassikere. Sammen forteller Karin og Kristian om Høtten, dem mørke og forferdelige handlingen i filmen, det underliggende budskapet, om selve mottagelsen og ulike sider ved denne unike norske filmen.  Vi er enige om at dette er en god, men særdeles vond og mørk film som det norske folk har godt av å se.

Gjester:
Karin Julsrud og Kristian Krogstad
Programleder:
Thor Aaberg
Produsent:
Thor Aaberg
Musikk:
Francesco Hygen Puddu
Lyd og teknikk:
Lilla Lyd
Podcastprodusent og skribent