Se de første bildene fra Steven Spielbergs Masters of the Air.

Apple TV+ har nettopp delt de første bildene fra den kommende miniserien Masters of the Air, og avslører samtidig premieredatoen. Fra og med 26. januar kan du strømme denne ambisiøse serien, som er produsert av kjente navn som Steven Spielberg, Tom Hanks og Gary Goetzman. Dette er de samme skaperne som står bak tidligere suksessrike serier som Band of Brothers og The Pacific.

Masters of the Air er et actionfylt drama som utforsker den sanne historien til en amerikansk bombeflydivisjon under andre verdenskrig. De to første av totalt ni episoder blir tilgjengelige ved premieren, og deretter vil et nytt avsnitt bli sluppet ukentlig frem til 15. mars.

Skuespillertalentet inkluderer Austin Butler, Callum Turner, Anthony Boyle, Nate Mann, Rafferty Law, Barry Keoghan, Josiah Cross, Branden Cook og Ncuti Gatwa.

«Denne serien er en hyllest til de modige mennene i den åttende flydivisjonen som gjennom sitt mot og samhold bidro til å nedkjempe nazistene under andre verdenskrig,» sier den utøvende produsenten Gary Goetzman. «Vi er veldig glade for at Apple TV+ gir oss denne muligheten til å samle så mange talentfulle folk for å fortelle denne viktige historien.»

Serien er basert på boken med samme navn av Donald L. Miller, og manus er skrevet av John Orloff. Den tar for seg mennene fra den 100. bombeflydivisjonen, kjent som «The Bloody Hundredth», og deres farlige tokt over nazistenes Tyskland. I tillegg til krigens farer står de overfor utfordringer som iskalde forhold og oksygenmangel, mens de opererer i farlige høyder over bakken. Masters of the Air vil dykke dypt inn i de psykologiske og emosjonelle prøvelsene disse unge mennene gjennomgikk.

Fra idylliske landsbyer i sørøst-England til de grufulle tyske fangeleirene, planlegger Masters of the Air å gi et grundig blikk på en unik og avgjørende del av verdenshistorien.

Serien er produsert av Apple Studios, med Spielberg, Hanks og Goetzman som utøvende produsenter gjennom henholdsvis Amblin Television og Playtone. Andre utøvende medprodusenter inkluderer Darryl Frank og Justin Falvey fra Amblin Television, samt Steven Shareshian fra Playtone.