Mike Flanagans serieunivers

Den særdeles produktive og dyktige regissøren Mike Flanagan er aktuell med sin nye serie «The Fall of the House of Usher» på Netflix. Vi kjører derfor på med en episode om det fascinerende serieuniverset han har skapt gjennom årene.  

Programleder Thor har inntil nå klart å unngå å se en eneste film eller serie av Flanagan og blir derfor grundig skolert i «Flanaversets» fortreffeligheter av Filmmagasinets ansvarlige redaktør Eirik, og Filmmagasinets horror-queen Madelen.  Vi snakker naturlig nok masse om den nye, herlig mørke Usher-serien (som er basert på Edgar Allan Poes verker), samtidig som vi diskuterer seriene «The Haunting of Hill House», «The Haunting of Bly Manor», «Midnight Mass» og «The Midnight Club», samt diverse avsporinger.

Gjester:
Eirik Bull og Madelen Krogh
Programleder:
Thor Aaberg
Produsenter:
Thor Aaberg, Lilla Lyd
Musikk:
Francesco Hygen Puddu
Lyd og teknikk:
Lilla Lyd


Podcastprodusent og skribent