James Vans Skrekkunivers

Det er stadig «Skrekktober», så det går stadig i skrekk, gru og mørke! I denne episoden trekker vi fram James Wan, en regissør som definitivt er en mester innen moderne skrekkfilm. Han er mannen bak tre store og svært populære skrekk-franchiser fra de siste tiårene: The Conjuring, Insidious og Saw.


Vi snakker om hva som kjennetegner hans regissørstil, forskjellige filmer han har laget gjennom årene og dykker ned i de de tre mørke og skumle universene han har skapt. Vi roter oss ned noen mørke bakgater på veien, men kommer likevel fram til målet og serverer anbefalinger om hvor man skal starte hvis man ikke har sett noen av filmene hans.

Gjester:
Thomas Cassidy og Madelen Krogh
Programleder:
Thor Aaberg
Produsenter:
Thor Aaberg, Lilla Lyd
Musikk:
Francesco Hygen Puddu
Lyd og teknikk:
Lilla Lyd
Podcastprodusent og skribent