Er du klaustrofobisk eller småparanoid? Redd for at de du er glad i plutselig skal forsvinne eller kidnappes? I denne episoden snakker vi om forsvinningfilmer. I den forbindelse har vi fått med oss Sara Høydahl, som lager den særdeles spennende truecrime-podcasten Forsvinningsfredag.

Hun kan alt om alskens forsvinningsaker, mystiske mordsaker og ubehagelige historier fra virkeligheten, og har sett mang en film om temaet. Vi diskuterer hvilke av filmene i denne sjangeren som er de beste (les: mest forferdelige), basert på både ekte og fiktive hendelser. Vi tar opp hvorfor true crime har blitt så stort, kjente forsvinningsaker og hvorvidt slike filmer lager underholdning ut av tragedier.

Gjest:
Sara Høydahl
 Programleder:
Thor Aaberg
Produsenter:
Thor Aaberg, Lilla Lyd
Musikk:
Francesco Hygen Puddu
Film & Foto:
Jostein Whittaker Nesheim
Lyd og teknikk:
Lilla Lyd
Podcastprodusent og skribent