For All Mankind – se den nye traileren

Sesong 4 av science fiction-serien er tilbake 10. november.

Gjør deg klar for å ta turen tilbake til Mars! Apple TV+ er endelig klare med fjerde sesong av den kritikerroste serien «For All Mankind», og vi har fått en sniktitt. Den nye sesongen starter opp 10. november, og hver uke etter det kan du forvente en ny og spennende episode fram til midten av januar neste år.

Fra skaperne Ronald D. Moore, Ben Nedivi og Matt Wolpert, tar den nye sesongen oss med åtte år fram i tid. Vi er i 2003, og Happy Valley-basen på Mars har utvidet seg og blitt en viktig aktør i rommet. Men det er ikke bare rosenrødt; interne spenninger truer med å velte hele prosjektet.

Det handler ikke lenger bare om å erobre det ukjente; nå er fokuset skiftet til utvinning av verdifulle mineraler fra asteroider. Disse mineralene har potensialet til å endre fremtiden for både Jorden og Mars, og kampen om ressursene har aldri vært mer intens.

Gled deg til å se gamle og nye fjes i denne sesongen. Joel Kinnaman, Wrenn Schmidt, Krys Marshall, Edi Gathegi og flere er tilbake, sammen med nye tilskudd som Toby Kebbell, Tyner Rushing, Daniel Stern og Svetlana Efremova.

Og hvis du har gått glipp av de tidligere sesongene, frykt ikke! De første tre sesongene er allerede tilgjengelige for streaming på Apple TV+.

Skribent