Spøkelser på loftet, Djevelen i kjelleren

Denne gangen går det i spøkerier, hjemsøkelser, besettelser og onde ånder! Vi snakker om våre favorittfilmer om spøkelser, demoner og det overnaturlige, og diskuterer hvorfor dette har blitt en egen greie innen skrekksjangeren.

Som gjester har vi fått med oss Victoria Skau som var programleder i Spøkelsesjegerne sammen med Lilli Bendriss, og som nå er programleder for Radio Topp 40. Vi har også med oss Espen Iversen, som tidligere har vunnet Quiz-OL, den mest kunnskapsrike quizzeren innen TV-kunnskap internasjonalt. Her møter den ihuga skeptikeren Victoria, som har mange overnaturlige opplevelser bak seg, som hun gladelig forteller om. Blir han overbevist, mon tro?

Gjester:
Victoria Skau og Espen Iversen
Programleder:
Thor Aaberg
Produsenter:
Thor Aaberg, Lilla Lyd
Musikk:
Francesco Hygen Puddu
Film & Foto:
Jostein Whittaker Nesheim
Lyd og teknikk:
Lilla Lyd

 


Podcastprodusent og skribent