©Disney

Ny Trailer: Percy Jackson og Olympierne

Ny serie med premiere 20. desember.

Traileren avslører det heroiske oppdraget Percy Jackson (Walker Scobell), Grover Underwood (Aryan Simhadri) og Annabeth Chase (Leah Sava Jeffries) snart vil begi seg ut på når serien har premiere den 20. desember på Disney+, med en to-episoders start, etterfulgt av nye episoder hver uke.

Den episke åtte-episoders serien inkluderer spennende gjestestjerner, noen av dem kan ses i denne forhåndsvisningen, inkludert Lin-Manuel Miranda (“Hermes”), Megan Mullally (“Alecto” alias “Mrs. Dodds”), Toby Stephens («Poseidon»), Virginia Kull (“Sally Jackson”), Jason Mantzoukas (“Dionysus” alias “Mr. D”), Jay Duplass (“Hades”), Glynn Turman (“Chiron” alias “Mr. Brunner”), den avdøde Lance Reddick («Zeus»), Adam Copeland (“Ares”), Charlie Bushnell (“Luke Castellan”), Dior Goodjohn (“Clarisse La Rue”), Jessica Parker Kennedy (“Medusa”), Olivea Morton (“Nancy Bobofit”), Suzanne Cryer (“Echidna”), Timm Sharp (“Gabe Ugliano”), Timothy Omundson (“Hephaestus”).

De to første episodene er skrevet av Rick Riordan og Jon Steinberg, og regissert av James Bobin. Steinberg og Dan Shotz er executive producers sammen med Rick Riordan, Rebecca Riordan, The Gotham Group’s Ellen Goldsmith-Vein, Bert Salke, The Gotham Group’s Jeremy Bell og D.J. Goldberg, James Bobin, Jim Rowe, Monica Owusu-Breen, Anders Engström og Jet Wilkinson.

Se traileren her:

Podcastprodusent og skribent