Man on rocky shore.
©HBO Max

Ny trailer: Our Flag Means Death!

Kaptein Stede Bonnet og Blackbeard er klare på nye sjørøvertokt!

Har du noen gang drømt om å være en pirat? Da er du ikke alene. I Max Original-serien Our Flag Means Death, følger vi rikmannspiraten Stede Bonnet, som tar steget fra 1700-talls-gentleman til fullblods sjørøver. Og nå er han tilbake med en splitter ny sesong som har premiere 5. oktober på HBO Max.

Fra gentleman til pirat

Stede Bonnet, spilt av Rhys Darby, har alltid hatt en piratdrøm. I første sesong kastet han sitt gamle, komfortable liv over bord, kjøpte seg en skute han døpte «Revenge» og tok til havet som sjørøverkaptein. Men å vinne respekten til sitt nye mannskap har vist seg å være en krevende oppgave.

Uventet kjærlighet

I den nye sesongen møter Bonnet den beryktede kaptein Blackbeard, spilt av Taika Waititi. Disse to svært ulike kapteinene finner ut at de har mer til felles enn de først trodde, og det oppstår etter hvert et nært vennskap som utvikler seg til kjærlighet. Men livet på det åpne hav er fylt med utfordringer, både i form av vennskap, fiendskap og regelrett faenskap!

Taika Waititi som Blackbeard i Our Flag Means Death sesong 2! (©HBO Max)

Stjernespekket rolleliste

I tillegg til Darby og Waititi, får vi et gjensyn med følgende skuespillere fra første sesong: Samson Kayo, Vico Ortiz, Ewen Bremner, Joel Fry, Matthew Maher, Kristian Nairn, Con O’Neill, David Fane, Samba Schutte, Nat Faxon og Leslie Jones. Nye navn som slutter seg til ensemble-besetningen inkluderer gjestestjerner som Ruibo Qian, Madeleine Sami, Anapela Polataivao, Erroll Shand, Minnie Driver og Bronson Pinchot.

Bak kulissene

Our Flag Means Death sesong to er produsert av Oscar-belønte Taika Waititi i samarbeid med serieskaper og showrunner David Jenkins. Jenkins har også regi på de to første episodene av sesong to. Garrett Basch, Dan Halsted, Adam Stein og Antoine Douaihy fungerer som utøvende produsenter. Sesong to av serien ble filmet i Auckland, New Zealand.

Skribent