Tore. (L to R) Sanna Sundqvist as Linn and William Spetz as Tore. Courtesy of © Netflix 2023

Ny svensk dramakomedie ‘TORE’ kommer til Netflix i oktober

Ingenting som en god livskrise?

Om du er i humør for en serie som utforsker de kompliserte sidene av livet, har Netflix akkurat det du leter etter. Den svenske dramakomedien TORE har verdenspremiere 27. oktober, og vi har alle grunnene til at du bør holde av datoen.

Serien er en hjertevarm og noen ganger hjerteskjærende reise gjennom en ung manns livskrise. Den er skapt og skrevet av William Spetz, som også spiller hovedrollen som Tore. Bak kameraet finner vi regissør Erika Calmeyer og en sterk ensemble-cast som inkluderer svenske skuespillertalenter som Sanna Sundqvist, Peter Haber og Hannes Fohlin.

27 år gamle Tore opplever det utenkelige: Han mister en kjær person i en tragisk ulykke som involverer en søppelbil. Mens han forsøker å undertrykke sorgen, går livet hans i nye og uventede retninger. På dagen jobber han som vanlig i farens begravelsesbyrå, men når kvelden kommer, dykker han hode først inn i festbåtkulturen med alt fra alkohol og sex til narkotika. Dette bekymrer de rundt ham, inkludert hans beste venn Linn, som frykter at Tore er i ferd med å miste fotfestet i sitt forsøk på å unslippe virkeligheten.

TORE lover en engasjerende blanding av følelser, med temaer som identitet, tap og det å finne sin plass i verden. Serien består av seks episoder.

Tore. (L to R) William Spetz as Tore and Victor Ivan as Viggo. Courtesy of © Netflix 2023
Podcastprodusent og skribent