Christer Falcks Norske Filmklassikere

I denne episoden forteller Christer Falck alt om sitt nye prosjekt – Norske Filmklassikere. I årene som kommer ønsker Christer, i samarbeid med Platekompaniet, å redde den norske filmkulturarven før den går i oppløsning og forsvinner blant utallige strømmetjenester.

Dette tenker de å gjøre ved å digitalisere gamle norske filmer til fysisk format som BlueRay. Christer forteller om bakgrunnen til prosjektet, hvordan det skal gjennomføres og hvordan de allerede er godt i gang med å få med folket ombord. Med oss har vi også en annen mann som er glad i gamle filmer, nemlig Eric Sharma, fra podcasten Spol Tilbake. Sammen diskuterer vi ulike sider ved prosjektet og avslører en og annen interessant detalj fra Christers fortid.

Gjester:
Christer Falck og Eric Sharma
Programleder:
Thor Aaberg
Produsenter:
Thor Aaberg, Lilla Lyd
Musikk:
Francesco Hygen Puddu
Film & Foto:
Thomas Jonathan Cassidy
Lyd og teknikk:
Lilla Lyd
Podcastprodusent og skribent