©Nordisk Film Distribusjon

After Everything

En film fylt med nysgjerrighet fra begynnelse til slutt.

I After Everything, tar regissør Castelle Landon oss med på en følelsesmessig ferd der vi følger Hardin Scotts kamp med å bearbeide bruddet med Tessa Young. Filmen fokuserer på mennesker som ser ut til å ha alt de kan ønske seg – rikdom og velstand – men som sliter voldsomt med å vinne tilbake en kjærlighet de en gang hadde.

Dette er den femte filmen i serien, og her møter vi på nytt den unge og tiltrekkende Hardin Scott, spilt av Hero Fiennes-Tiffin. Han er i en sårbar fase, preget av savn og depresjon etter det mislykkede forholdet til Tessa, spilt av Josephine Langford, som vi lærte å kjenne i seriens forrige film, After Happy Ending.

Nimmi Keene og Hero Finnes-Tiffin i After Everything. (©Nordisk Film Distribusjon)

Denne nyeste tilføyelsen til filmserien er som et tungt, melankolsk dikt, som skaper en følelse av uutholdelig spenning. Man blir sittende med hjertet i halsen, ivrig etter å finne ut hva som blir det neste kapittelet for disse kjærlighetstapte sjelene.

Filmens narrativ går i dybden på et spekter av emosjonelle temaer, som kjærlighet, sorg, savn og raseri. Det er en kamp for å akseptere livets harde realiteter og finne motet til å starte på nytt.

I tillegg kaster filmen lys over det komplekse vennskaps- og familieforholdet mellom karakterene. Uten å avsløre for mye, kan det nevnes at handlingen har flere overraskende vendinger.

På en sidevei i fortellingen utforsker filmen også temaer som alkohol og festing, spesielt når Hardin reiser til det solfylte Portugal. Der tilbringer han tid med venninnen Natalie, spilt av Nimmi Keene, i et forsøk på å unnslippe en dyster hverdag i London.

Nimmi Keene i After Everything. (©Nordisk Film Distribusjon)

Vi får også gleden av å se andre kjente fjes fra tidligere filmer i serien. Landon, fremstilt av Chance Perdomo, og hans kjæreste Nora, spilt av Kiana Madeira, har også livsplaner som flettes inn i denne komplekse fortellingen. Ikke minst møter vi Hardins velstående stefar Christian Vance, glimrende spilt av Stephen Moyer.

After Everything en gripende film som mestrer balansen mellom drama, kjærlighet og følelsesmessig dybde.

Thomas Cassidy

After Everything
4
Regissør
Castille Landon
Skuespillere
Hero Fiennes Tiffin, Josephine Langford
Sjanger
Drama/Romantikk
Premiere
15. september 2023