©Netflix

Oxenfree II: Lost Signals – Et nytt spill fra Netflix

Fem år etter hendelsene i det første spillet, forteller OXENFREE II: Lost Signals historien om Riley Poverly, en bestemt miljøforsker som returnerer til hjembyen sin for å undersøke overnaturlige signaler. Ting blir skumle og rare derfra.

Spillestudioet Night School sier dette om lanseringen om det nye spillet:

Siden vi gjorde vår debut for over syv år siden med OXENFREE, har vi fortsatt å utvikle oss som et studio og finpusset på hva som gjør et flott narrativt eventyrspill. Som fortellere hadde vi et ‘aha’-øyeblikk der vi bestemte oss for å returnere til den samme verdenen der OXENFREE fant sted, og besøke den gjennom linsen til en annen karakter på et mer modent stadium i livet hennes. Vi spurte oss selv: hvordan ser en «coming-of-age» historie ut for noen i begynnelsen av trettiårene, som står overfor sine egne sett med utfordringer og ser tilbake på beslutningene de har tatt? Mens Riley lurer på hennes tidligere livsvalg, er spillerne ansvarlige for å forme hennes fremtid med hvert valg de tar – og hvordan de velger å håndtere de overnaturlige hendelsene vil for alltid endre Riley og byen Camena.

Med denne nye historien introduserer vi nye spillmekanikker vi håper spillerne vil elske. Med litt mer livserfaring under beltet har Riley noen evner som Alex fra det originale spillet ikke hadde. Hun kan nå klatre, rappellere ned fjell, og komme inn i rom hun ikke ville ha kunnet før, noe som gir spillerne mulighet til å utforske denne verdenen på nye måter. Spillere vil også finne tidstårer, som er hull i tiden som åpner seg og tvinger Riley til å konfrontere historien. Og, selvfølgelig, den alltid-essensielle radioen er tilbake for å koble seg til anomalier. Men nå har spillere også en walkie-talkie som lar dem koble seg til nye karakterer i Camena og dykke dypere inn i historien om denne spesielle fortellingen.

Som skapere av narrative spill er det en drøm å publisere vår første tittel som en del av Netflix, og få OXENFREE II: Lost Signals foran 233 millioner medlemmer i 32 språk.

OXENFREE II: Lost Signals er nå tilgjengelig eksklusivt på mobil via Netflix, samt på Steam, PlayStation og Nintendo Switch.

Se traileren til spillet her:

Podcastprodusent og skribent