©Peacock

Se traileren til den nye serien Pokerface

Den kritikerroste serien Poker Face kommer eksklusivt til SkyShowtime i september. Serien er skapt av den to ganger Academy Award-nominerte Rian Johnson, og produsent og hovedrolleinnehaver Natasha Lyonne.

Poker Face en 10-episoders «mystery-of-the-week»-serie som følger Natasha Lyonnes karakter, Charlie Cale, som har en ekstraordinær evne til å fastslå når noen lyver. Hun legger ut på veien i sin Plymouth Barracuda og møter ved hvert stopp en ny gjeng med underlige karakterer og rare forbrytelser hun ikke klarer å holde seg fra å forsøke å løse. Serien har mottatt strålende anmeldelser og har en kritikerscore på 98% på Rotten Tomatoes.

Serien har med seg Natasha Lyonne i hovedrollen (og er executive produsent), tillegg til en lang A-liste bestående av blant annet gjestestjerner som: Adrien Brody, Angel Desai, Audrey Corsa, Benjamin Bratt, Brandon Michael Hall, Charles Melton, Chelsea Frei, Cherry Jones, Chloë Sevigny, Clea DuVall, Colton Ryan, Danielle MacDonald, Dascha Polanco, Ellen Barkin, Hong Chau, Jasmine Aiyana Garvin, Jack Alcott, Jameela Jamil, Joseph Gordon-Levitt, Judith Light, Leslie Silva, Lil Rel Howery, Luis Guzmán, Megan Suri, Niall Cunningham, Nicholas Cirillo, Nick Nolte, Reed Birney, Rhea Perlman, Ron Perlman, Rowan Blanchard, S. Epatha Merkerson, Shane Paul McGhie, Simon Helberg, Stephanie Hsu, Tim Blake Nelson og Tim Meadows.

Se traileren her: