©Station 211

Iceman – Ny sci-fi skrekkfilm skal spilles inn i Norge

Les mer om den kommende Sci-fi skrekkfilmen her.

Iceman forteller en skrekkhistorie satt i den øde, isfylte villmarken i det norske Arktis. Mens mannskapet på forskningsskipet Skarsvag er ute på et rutinemessig vitenskapelig oppdrag blir de fanget i det frosne landskapet og oppdager at de ikke er alene. En krasjet UFO som har sittet fast i isen i tusenvis av år, begynner å smelte på grunn av global oppvarming og avslører en utenomjordisk skapning som våkner til liv.

Laget, ledet av en modig og erfaren kaptein ved navn Erik, kjemper for å overleve det tøffe klimaet og møter en tilsynelatende ustoppelig skapning som lurer ute i det kalde, hensynsløse isødet. Ettersom dødstallene stiger og skapningens utenomjordiske opprinnelse blir kjent, griper frykt og desperasjon hele gruppen. Erik, drevet av en sterk trang til å redde mannskapet sitt, må komme opp med en plan for å unnslippe denne iskalde villmarken og det dødelige monsteret som truer livene deres.

Når skapningens sanne natur blir kommer for en dag, blir det tydelig at det å bare forlate området kanskje ikke er nok til å sikre overlevelsen deres. Hver av karakterene står overfor personlige utfordringer når de må kjempe for å overleve. Den skarpsinnede og ressursrike biologen, Anna; den nybegynnende teknikeren, Alex, som raskt må lære å tilpasse seg det uforgivende miljøet; og den stoiske og erfarne navigatøren, Leif, må alle samarbeide for å lure monsteret som truer dem alle.

Ettersom mannskapet kjemper mot skapningen og den nådeløse kulden, endrer allianser seg og spenningene øker, noe som fører til en siste, gripende konfrontasjon. I en pulserende klimaks leder Erik en desperat plan for å bekjempe en fiende som virker usårbar, men alt er kanskje ikke som det ser ut i dette isødet?

Kan de unnslippe før isen smelter og når det utenomjordiske fartøyet og skapningene inne i det? Iceman er en skremmende, skrekkfylt reise inn i hjertet av Arktis, et sted med utrolig skjønnhet og usigelige farer. Denne filmen er ikke for de sarte og vil holde publikum på kanten av setene til den siste, hjertestoppede konklusjonen.

Iceman er et filmprosjekt skapt og skrevet av Thomas Hauser og Russell Gow, hvor bla. den norske skuespilleren og produsenten Halfdan Hallseth med som produsent.

Iceman vil etterhvert komme ut for strømming på blant annet Amazon Studios, Netflix, HBO Max, Peacock, Disney Plus, Apple TV, & Hulu, Sky, History Channel


Sjanger:
Sci-Fi Thriller
Aldersgrense:
13 år
Regissør:
TBA
Innspillingssted(er):
Norge, TBP
Premiere:
TBA
Executive produsenter:
Russell Gow, Thomas Hauser, Martin Nuza
Produsenter:
Russell Gow, Thomas Hauser, Martin Nuza, Halfdan Hallseth, Tamela Ehlinger
Grafisk design:
Thomas Hauser

Podcastprodusent og skribent