Har du følelsen av å ikke ha helt oversikt over skrekkfilmsjangeren? I såfall er denne episoden for deg! Denne gangen tar Thor og Filmmagasinets Horror-dronning Madelen for seg skrekkfilmsjangeren som helhet og prøver å dissekere den på grusomste vis.

Vi snakker om hva som gjør at vi har lyst til å skremme oss selv og utsette oss fra potensielt traumatiserende filmopplevelser. Vi tar for oss sjangertrekk, hvordan filmene påvirker oss og går gjennom et utall forskjellige ubehagelige undersjangere. Man skal ikke se helt bort ifra at vi kommer med noen anbefalinger innimellom også.

Komponister bakgrunnsmusikk i episoden: Ashot Danielyan, Ashenrise

Gjest:
Madelen Krogh
Programleder:
Thor Aaberg
Produsenter:
Thor Aaberg, Lilla Lyd
Musikk:
Francesco Hygen Puddu
Film & Foto:
Jostein Whittaker Nesheim
Lyd og teknikk:
Lilla Lyd
Podcastprodusent og skribent