Yes, Chef! The Bear er snart tilbake


I dag kunngjorde Disney+ at den kritikerroste og prisbelønte serien The Bear fra FX vil ha premiere på sin etterlengtede andre sesong på Disney+ den 19. juli. Hele 10 episoder vil være tilgjengelige fra starten.

I den andre sesongen får vi følge Carmen «Carmy» Berzatto (spilt av Jeremy Allen White), Sydney Adamu (spilt av Ayo Edebiri) og Richard «Richie» Jerimovich (spilt av Ebon Moss-Bachrach) mens de tar fatt på en spennende utfordring: å forvandle sin slitne sandwich-restaurant til en førsteklasses spiseplass. Det betyr at de må begynne helt fra bunnen av og bygge opp både restauranten og det teamet som skal drive den.

Å drive en restaurant er allerede en utfordring i seg selv, men å åpne en helt ny restaurant er enda vanskeligere. Teamet må balansere den frustrerende byråkratien knyttet til tillatelser og entreprenører samtidig som de håndterer kreativiteten og stresset ved å planlegge menyen. Denne overgangen fører også til en økt fokus på gjestfrihet. Hele staben blir nødt til å samarbeide på nye måter og utfordre sine egne evner og relasjoner. Samtidig lærer de verdien av å være til tjeneste både for gjestene og for hverandre.

I tillegg til White, Edebiri og Moss-Bachrach, får vi et gjensyn med Abby Elliott, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas og Matty Matheson, Edwin Lee Gibson, Oliver Platt. Ny på laget er nykommeren Molly Gordon.

The Bear fikk stor anerkjennelse for sin første sesong og ble belønnet med flere prestisjetunge priser. Serien vant AFI TV Program of the Year, WGA Award, PGA Award, Film Independent Spirit Award, American Cinema Editors Award og ACE Eddie Award. Jeremy Allen White, som imponerte med sin enestående skuespillerprestasjon, ble også tildelt Golden Globe Awards, SAG Awards og Critics Choice Awards for sin rolle i serien.

Serien The Bear ble skapt av Christopher Storer (Ramy, Eighth Grade), som også er medprodusent sammen med Joanna Calo (BoJack Horseman, Undone), Hiro Murai (Atlanta, Station Eleven) fra Super Frog, Josh Senior og Matty Matheson. Serien produseres av FX Productions.

Skribent