Se Nicole Kidman og Zoe Saldaña i Taylor Sheridans «Special Ops: Lioness»

Strømmetjenesten SkyShowtime har i dag avslørt det første bildet av den Oscar-vinnende skuespilleren Nicole Kidman i den kommende serien Special Ops: Lioness. Kidman, kjent for sine roller i filmer som Moulin Rouge og Big Little Lies, tar nå på seg hovedrollen i denne spennende serien.

Special Ops: Lioness er en spion-thriller skapt av den prisbelønte manusforfatteren og regissøren Taylor Sheridan, kjent for sitt arbeid på suksessfulle serier som Yellowstone, 1883 og 1923. Sheridan har etablert seg som en dyktig historieforteller og har vunnet anerkjennelse for sitt arbeid både på TV-skjermen og i filmverdenen.

Special Ops: Lioness er basert på ekte hendelser og følger historien til Cruz Manuelos (spilt av De Oliveira), en tøff og engasjert ung marinesoldat som rekrutteres til å bli en del av Lioness Engagement Team. Målet er å bidra til nedkjempelsen av en terroristorganisasjon innenfra. Saldaña spiller rollen som Joe, sjefen for Lioness-programmet, som har ansvaret for opplæring, ledelse og veiledning av de kvinnelige hemmelige agentene.


I tillegg til Nicole Kidman vil serien også inkludere andre godt kjente skuespillere. Zoe Saldaña, kjent for sine roller i Avatar– og Guardians of the Galaxy-filmene, vil være en del av rollebesetningen. Laysla De Oliveira, kjent fra serien Locke & Key, vil også være med i serien. Og sist, men ikke minst, vil Oscar-vinneren Morgan Freeman, kjent for filmer som The Shawshank Redemption og Million Dollar Baby, også være en del av dette imponerende ensemblet.

Det første bildet av Nicole Kidman i Special Ops: Lioness gir oss et innblikk i hva vi kan forvente oss. Med en sterk rollebesetning og Taylor Sheridan bak roret, er det ingen tvil om at forventningene er høye.

Det gjenstår å se når Special Ops: Lioness får premiere på SkyShowtime, men fans av Nicole Kidman, Taylor Sheridan og de andre skuespillerne kan allerede glede.

Skribent