Se traileren til «The Crowded Room»


The Crowded Room følger historien til Danny Sullivan, spilt av Tom Holland, som blir arrestert etter å ha vært involvert i en skyteepisode i New York i 1979. Serien gir oss Danny’s livshistorie gjennom intervjuer med etterforskeren Rya Goodwin (spilt av Amanda Seyfried). Gjennom disse intervjuene avsløres deler av Danny’s mystiske fortid.

I tillegg til Holland og Seyfried, kan vi se skuespillere som Emmy Rossum, Sasha Lane, Will Chase, Lior Raz, Jason Isaacs, Christopher Abbott, Thomas Sadoski og Zachary Golinger i andre roller.

Serien er en samproduksjon mellom Apple Studios og New Regency. Akiva Goldsman fungerer som en av de utøvende produsentene via Weed Road Productions. Tom Holland, Alexandra Milchan for EMJAG Productions, og Arnon Milchan, Yariv Milchan og Michael Schaefer fra New Regency er også med som utøvende produsenter. Flere episoder, inkludert pilotepisoden, vil bli regissert av Kornél Mundruczó, som også har en rolle som produserer.

Serien har premiere 9. juni på Apple TV+ som slipper de tre første episodene samtidig. Deretter kan seerne følge med på nye episode hver uke frem til den 28. juli.

Her er den nye traileren:

Skribent