Se den nye Mission Impossible-traileren, med scener fra norsk natur!

For å feire nasjonaldagen gir den ferske traileren til Mission: Impossible god plass til Tom Cruise’s spektakulære stunts i den vakre, norske naturen. Filmen inneholder også opptak av stunts på tog og motorsykler som er filmet i Norge. Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One kommer på kino 12. juli.

I Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One begir Ethan Hunt (spilt av Tom Cruise) og hans IMF-team seg ut på sitt mest farlige oppdrag noensinne. De må finne et grusomt og nytt våpen som truer menneskehetens eksistens, før det havner i feil hender.

Med fremtiden og verdens skjebne på spill, og med mørke krefter fra Ethans fortid som nærmer seg, begynner en global jakt. En mystisk og mektig fiende tvinger Ethan til å vurdere om han må sette oppdraget foran livene til menneskene han bryr seg mest om.

Se den nye traileren her:

Skribent