Se bildene fra Hijack med Idris Elba

Serien slippes på Apple TV+ 28. juni.

Apple TV+ slapp nylig de første bildene fra den nye thrillerserien Hijack, som har premiere den 28. juni. I hovedrollen ser vi Idris Elba, som også er utøvende produsent for serien.

Serien i syv episoder er skapt, skrevet og regissert av George Kay (Lupin, Criminal) og Jim Field Smith (Criminal, Truth Seekers). I tillegg til Idris Elba spiller også Archie Panjabi (The Good Wife, Snowpiercer, Blindspot) en av de større rollene.

Hijack er en spennende thriller fortalt i sanntid. Et kapret fly forsøker å nå London i løpet av en syv timer lang flytur, og på bakken prøver myndighetene å finne løsninger. Elba spiller ‘Sam Nelson’, en dyktig forhandler fra næringslivet som må bruke all sin list for å redde passasjerenes liv – men vil hans risikotaking bli deres undergang?

Panjabi spiller politikvinnen ‘Zahra Gahfoor’, som er ekspert på terrorbekjempelse og blir involvert i etterforskningen på bakken. I tillegg til Elba og Panjabi ser vi også Christine Adams, Max Beesley, Eve Myles, Neil Maskell, Jasper Britton, Harry Michell, Aimee Kelly, Mohamed Elsandel og Ben Miles i rollelisten.

Hijack er produsert av 60Forty Films, produksjonsselskapet startet av utøvende produsenter Jamie Laurenson og Hakan Kousetta (‘Slow Horses’, ‘The Essex Serpent’) som eksklusivt skaper innhold for Apple TV+. Kay og Field-Smiths eget produksjonsselskap, Idiotlamp Productions, og Elbas Green Door Pictures er også med på å produsere serien. I tillegg til å skrive manus og regi, fungerer Kay og Field-Smith som utøvende produsenter sammen med Elba, Jamie Laurenson, Hakan Kousetta og Kris Thykier.

Skribent