Lyst på Lust?

Den svenske serien er tilbake på SkyShowtime.

Etter måneder med venting er endelig Lust tilbake på skjermen. Serien hadde sin premiere på HBO Max, men ble uten forvarsel fjernet fra plattformen kort tid etterpå. Dette skapte frustrasjon blant seerne som ikke fikk fullført serien, men nå er den tilbake takket være SkyShowtime.

SkyShowtime kjøpte nylig opp alle de lokale originalseriene fra HBO, inkludert Lust. Serien har en sterk nordisk besetning, med Sofia Helin (Broen), Anja Lundqvist (Gåsemor), Julia Dufvenius (Heder) og Elin Klinga (Glasblåsarns barn) i rollene. Handlingen følger livet til en gruppe venner i 30-årene som kjemper med kjærlighet, karriere og selvoppdagelse i dagens Stockholm.

Lust ble godt mottatt av kritikere da den først ble lansert på HBO Max. Nå som den er tilbake, kan seerne endelig få sjansen til å fullføre serien og se hva som skjer med karakterene i historien. Serien er en perfekt kombinasjon av drama og komedie, med troverdige og realistiske karakterer og et godt skrevet manus.

Det er også verdt å merke seg at markedsføringen av serien etter fjerningen fra HBO Max har vært noe uvanlig. Ved å la seerne vente på serien i en lengre periode, har SkyShowtime klart å bygge opp et større og mer spent publikum enn om serien hadde blitt tilgjengelig umiddelbart. Og nå når Lust er tilbake på skjermen, og det er en glede for fansen å endelig kunne se hva som skjer videre i historien.

Skribent