RomCom’en «Bros» kommer i sommer

Den romantiske komedien Bros vil være tilgjengelig for strømming på SkyShowtime fra 19. juni. Filmen er produsert av Universal Pictures og utforsker historien om to homofile menns søken etter kjærligheten.

Bros er skapt av komikeren Billy Eichner, kjent fra Billy on the Street og The Lion King fra 2019, samt regissørene Nicholas Stoller og Judd Apatow. Filmen utforsker temaet om hvor vanskelig det kan være å finne en livspartner å dele livet med, og presenterer en blanding av humor og oppriktighet.

Hovedrollene i Bros spilles av Billy Eichner og Luke Macfarlane, kjent fra Killjoys. Filmen skiller seg ut ved å ha et cast bestående utelukkende av LHBTQ+-skuespillere i sentrale roller, inkludert Guy Branum, Miss Lawrence, Ts Madison, Dot-Marie Jones, Jim Rash, Eve Lindley, Monica Raymund, Guillermo Díaz, Jai Rodriguez og Amanda Bearse.

I tillegg til dette ensemblet inkluderer filmen skuespillere som Debra Messing, vinner av en Emmy for sin rolle i Will & Grace, Bowen Yang, tre ganger Emmy-nominert for sitt arbeid på Saturday Night Live, og Harvey Fierstein, en skuespiller med fire Tony-priser for sin innsats i Torch Song Trilogy.

Bros er regissert av Nicholas Stoller, som også har bidratt som medforfatter sammen med Billy Eichner. Produsentteamet består av Judd Apatow, Nicholas Stoller og Josh Church, som har blitt anerkjent med Producers Guild of America-priser. Billy Eichner og Karl Frankenfield er ansvarlige produsenter for filmen.

Bros er en film som utforsker temaene kjærlighet og forbindelse på en smart og oppriktig måte. Filmen vil være tilgjengelig for strømming på SkyShowtime-plattformen fra 19. juni.

Skribent