James Camerons episke film «Avatar: The Way of Water» kommer snart til Disney+

Avatar: The Way of Water, regissert av James Cameron, har endelig premieren på Disney+ den 7. juni. Filmen, som hadde en historisk suksess på kino, ble utgitt den 14. desember og ble den tredje mest innbringende filmen noensinne på verdensbasis, med en inntjening på nesten 2,32 milliarder dollar.

Avatar: The Way of Water ble også nominert til flere Oscar-priser, inkludert Beste Film, og satte nye standarder for visuelle effekter. Produksjonen, som er et samarbeid mellom 20th Century Studios og Lightstorm Entertainment, er produsert av James Cameron og hans mangeårige partner Jon Landau.

I filmen spiller stjerner som Sam Worthington, Zoe Saldaña, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis og Kate Winslet sentrale roller. I tillegg har nye talenter som Britain Dalton, Jamie Flatters, Trinity Jo-Li Bliss, Bailey Bass og Jack Champion fått muligheten til å delta i produksjonen. Manuset er skrevet av James Cameron, Rick Jaffa, Amanda Silver, Josh Friedman og Shane Salerno, mens James Cameron, Rick Jaffa, Amanda Silver og Josh Friedman står bak historien. David Valdes og Richard Baneham er filmens executive produsenter.

Avatar: The Way of Water tar oss med på en ny og spennende reise i James Camerons fantasifulle verden Pandora. Handlingen utspiller seg mer enn et tiår etter hendelsene i den første filmen, og vi blir kjent med Sully-familien – Jake, Neytiri og deres barn. Vi følger dem i deres kamp for å holde sammen og beskytte hverandre, samt de farlige situasjonene de havner i og de tragediene de må takle. Alt dette skjer mot bakgrunnen av de fantastiske havlandskapene på Pandora, hvor vi blir introdusert for nye Na’vi-kulturer og eksotiske havskapninger.

For de som ønsker å se filmen digitalt, er Avatar: The Way of Water allerede tilgjengelig på forskjellige digitale plattformer, inkludert Apple TV og Google Play.

Skribent