ANAHEIM, CALIFORNIA - MAY 06: The Little Mermaid's Halle Bailey performs in front of Sleeping Beauty's Castle at Disneyland in Anaheim, California on May 06, 2022. (Photo by Jesse Grant/Getty Images for Disney)

Se Halle Bailey fremføre «Part of Your World fra The Little Mermaid


Halle Bailey, som spiller havfruen Ariel i Disneys kommende storsatsing The Little Mermaid» nylig opptrådte med sangen «Part of Your World» ved Sleeping Beauty’s Castle i Disneyland Resort. Opptredenen gir publikum en smakebit på filmens kommende utgivelse, som er planlagt å treffe kinolerretene den 26. mai. Men allerede nå kan du se fremføringen.

The Little Mermaid er den ikoniske historien om Ariel, en ung havfrueprinsesse som lengter etter eventyr. Som den yngste av kong Tritons døtre, søker Ariel å utforske verden utenfor havet. Mens hun besøker overflaten, forelsker hun seg i den sjarmerende prins Eric. Selv om havfruer er forbudt å ha kontakt med mennesker, følger Ariel sitt hjerte. Hun inngår en avtale med den onde havheksen Ursula, som gir henne muligheten til å oppleve livet på land, men denne avgjørelsen setter hennes eget liv – og hennes fars krone – i fare.

I rollene i filmen møter vi sanger og skuespiller Halle Bailey (Grown-ish) som Ariel, Jonah Hauer-King (A Dog’s Way Home) som Eric, Tony Award-vinneren Daveed Diggs (Hamilton, Extrapolations, Snopiercer) som stemmen til Sebastian, Awkwafina (Raya and the Last Dragon, Renfield) som stemmen til Scuttle, Jacob Tremblay (Luca) som stemmen til Flounder, Noma Dumezweni (Mary Poppins Returns) som dronningen, Art Malik (Homeland) som Sir Grimsby, den Oscar-vinnende Javier Bardem (No Country for Old Men, Dune) som kong Triton, og Melissa McCarthy (Can You Ever Forgive Me?, Bridesmaids) som Ursula.

Regien for The Little Mermaid er ved Oscar-nominerte Rob Marshall (Chicago, Mary Poppins Returns), med manus av to ganger Oscar-nominerte David Magee (Life of Pi, Finding Neverland). Sangene i filmen inkluderer musikk av Oscar-vinneren Alan Menken (Beauty and the Beast, Aladdin) og tekster av Howard Ashman, samt nye tekster av tre ganger Tony Award-vinner Lin-Manuel Miranda (Hamilton, In the Heights, Moana, Encanto ).

Filmen er produsert av Emmy-vinner Marc Platt (Jesus Christ Superstar Live in Concert, Grease Live!), Miranda, Emmy-vinner John DeLuca (Tony Bennett: An American Classic), og Rob Marshall, med Jeffrey Silver (The Lion King) som utøvende produsent.

Her kan du se Halle Baileys fremføring av «Part of Your World»:

Skribent