Guardians of the Galaxy Vol. 3: Et siste møte med gjengen!

Filmmagasinet var nylig med på pressekonferanse med gjengen fra Guardians of the Galaxy Vol. 3.

Gjengen bak Guardians of the Galaxy Vol. 3 ble nylig intervjuet av pressen, og Filmmagasinet var selvfølgelig med. Nathan Fillion, som selv har en liten rolle i filmen, ledet samtalen og tok spørsmålene fra pressen. Til stede var Maria Bakalova, Will Poulter, Chukwudi Iwuji, Kevin Feige, Sean Gunn, Karen Gillan, Pom Klementieff, Chris Pratt og James Gunn.

Regissør James Gunn uttrykte tristhet over ikke å kunne skrive karakterene igjen i nær fremtid, men så frem til å jobbe med kollegene sine igjen i andre prosjekter. Han understreket også betydningen av de små øyeblikkene på settet og utviklingen av nære vennskap.

«Jeg har lært hvordan jeg skal finne og ansette de mest positive, medfølende og vennlige menneskene i bransjen,» sa James Gunn.

Gunn reflekterte også over sin personlige vekst og de relasjonene han hadde utviklet i løpet av sin over 10 år lange involvering med franchisen. «Det jeg kommer til å savne mest er karakterene. Jeg har virkelig, ekte kjærlighet for disse karakterene. Jeg elsker dem alle sammen, men det er visse karakterer jeg har en spesiell kjærlighet for, spesielt Rocket,» sa Gunn.

(L-R): Karen Gillan, James Gunn, and Chris Pratt on the set of Marvel Studios’ GUARDIANS OF THE GALAXY VOL. 3. Photo by Jessica Miglio. © 2023 MARVEL.

Da Nathan Fillion spurte Chris Pratt, som spilte Peter Quill/Starlord, om hans erfaring med å jobbe med James Gunn sa entusiastisk at han gjerne ville lage tre filmer til med James Gunn og påpekte den gode opplevelsen han hadde hatt med å lage film med ham.

Karen Gillan, som spilte Nebula, reflekterte over karakterens utvikling etter seieren over Thanos i Avengers: Endgame. Hun uttrykte at karakteren har blitt mer positiv i løpet av franchisen og uttrykte sin kjærlighet for både sin egen karakter og de andre karakterene i filmen. «Jeg tror at seieren over Thanos gjorde livet hennes lettere og at hun kunne begynne å blomstre litt mer og vise sårbarhet,» sa Karen Gillan.

Én siste gang med denne gjengen!

Kevin Feige, presidenten for Marvel Studios, reflekterte over Guardians-trilogiens unikhet og hvordan den representerte noe spesielt innen Marvel Cinematic Universe (MCU). Han påpekte at han var nervøs da han først begynte å arbeide med tegneserien, men det var også viktig for ham å være tro mot tegneseriens karakterer.

Feige hyllet også Dave Bautista, som spilte Drax. «Jeg mener bestemt at ikke bare er Drax en av de beste karakterene i MCU skrevet av James, men også at Dave Bautista har blitt en av de beste skuespillerne vi noensinne har fått jobbe med,» sa Feige.

Skuespillerne bak Guardians of the Galaxy Vol. 3 reflekterte også over karakterene og deres utvikling i filmene. Pom Klementieff, som spilte Mantis, takket James Gunn for muligheten til å spille karakteren og snakket om hennes empati, som var en ganske så unik superkraft i superheltverdenen. «Det er også spennende å se hennes utvikling i filmene. Hun vokser som karakter og får mer selvtillit,» la Pom til.

Pom ler og legger til: «I begynnelsen var jeg mer som en insekt, og gjorde små håndbevegelser som Mr. Burns fra The Simpsons.»

Chukwudi Iwuji as The High Evolutionary in Marvel Studios’ Guardians of the Galaxy Vol. 3. Photo courtesy of Marvel Studios. © 2023 MARVEL.

Chukwudi Iwuji, som spilte skurken The High Evolutionary, delte også sin inspirasjon for rollen og hvordan han fant frem til karakteren sammen med James Gunn: «Jeg tenkte mye på hva som skulle definere ham. Jeg forestilte meg en person som ikke sover, men er besatt av sin musikk mens han vandrer rundt i slottet sitt om natten,» sa Chukwudi. Han hentet også inspirasjon fra Henry IVs store tale om at «tungt hviler kronen» og sendte ideen til James.

Sean Gunn fortalte også sin karakter Kraglins utvikling gjennom franchisen, som startet som «comic relief», men hadde blitt en viktig medlem av Guardians-familien. Nathan Fillion spurte også om forholdet mellom Kraglin og Cosmo, til hvilket Gunn svarte at de var «frenemies».

Maria Bakalova, som spilte Cosmo, fortalte om rollen sin i filmen. Hun snakket om å bruke fantasien sin til å bli en russisk romhund og observere virkelige hunder for inspirasjon. Regissør James Gunn, som alltid hadde en ekte hund med seg på settet, hyllet Maria for hennes flotte skuespill i «performance capture»-drakt og sa at han ikke hadde trengt å gi henne mye regi for å spille Cosmo. Maria hadde tilbrakt mye tid på settet og var ifølge regissøren en glede å jobbe med.

Cosmo (spilt av Maria Bakalova) er overhodet ingen slem hund!

Som med tidligere filmer i franchisen, vil musikken være en stor del av filmen. James Gunn avslørte at han hadde allerede valgt ut en liste over sanger som vil bli inkludert i filmen. Han sa at musikken ville være en stor del av filmen og ville hjelpe til med å fortelle historien.

Guardians of the Galaxy Vol 3 er det siste kapittelet i denne fatastiske Marvel Cinematic Universe-trilogien. Filmen har Norgespremiere onsdag 3. mai.

Les Filmmagasinets anmeldelse av Guardians of the Galaxy Vol. 3 her.

Skribent