Dune: Part Two – Traileren er her!

Den lenge etterlengtede traileren for Dune: Part Two er endelig sluppet, og gir fansen et glimt av hva som kommer i den episke sci-fi-sagaen. Regissert av Denis Villeneuve og med Timothée Chalamet, Zendaya og Austin Butler i hovedrollene, tar filmen opp tråden der den første delen slapp, med Paul Atreides (Chalamet) som fortsetter sin reise for å oppfylle sitt skjebnebestemte kall som messiasen på ørkenplaneten Arrakis.

Ifølge rapporter fra CinemaCon, der traileren ble vist for første gang, lover Dune: Part Two å være en «episk krigsfilm» med voldsomme visuelle effekter og intense action-sekvenser. Traileren viser de heftige kampene mellom den innfødte Fremen-stammene og de keiserlige styrkene til House Harkonnen, samt maktkampen mellom Paul og hans nemesis, Baron Vladimir Harkonnen (Stellan Skarsgård).

Fans av franchisen kan forvente å se mer av de fantastiske ørkenlandskapene på Arrakis, samt den intrikate verdensbyggingen og politiske intrigen som gjorde den første filmen så fengslende. Med en stjernespekket rollebesetning og en av de aller beste regissørene i filmbransjen i spissen, er Dune: Part Two sikker på å bli en av de mest etterlengtede filmene i år.

Så, uten å drøye mer, her er traileren!

Skribent