Trailer til Ticket to Paradise

Romantisk komedie med George Clooney og Julia Roberts på SkyShowtime.

SkyShowtime har bekreftet at den kommende romantiske komedien Ticket to Paradise vil være tilgjengelig for strømming på plattformen deres fra 7. juni.

I filmen vil Oscar-vinnerne George Clooney og Julia Roberts spille eks-ekteparet David og Georgia, som går sammen for å hindre datteren deres fra å gjøre de samme feilene de en gang gjorde. Ticket to Paradise er en produksjon av Working Title, Smokehouse Pictures og Red Om Films, og handler om nye sjanser og fine overraskelser i livet.

I tillegg til Clooney og Roberts vil Kaitlyn Dever spille rollen som datteren Lily, mens Billie Lourd vil spille hennes bestevenninne Wren. Maxime Bouttier vil spille Lilys nye forlovede, og Lucas Bravo vil spille Georgias yngre kjæreste.

Regissør for filmen er Ol Parker, som tidligere har regissert Mamma Mia! Here We Go Again, mens manuset er skrevet av Parker og Daniel Pipski. Produksjonen er ledet av Tim Bevan og Eric Fellner for Working Title, samt Sarah Harvey og Deborah Balderstone.

Skribent