The Witcher sesong 3 traileren er her!

Dette blir Henry Cavills siste sesong i hit-serien.

Den lenge etterlengtede traileren for The Witcher sesong 3 er endelig her, og fansen er spent på den kommende sesongen av den populære Netflix-serien. Som fans av serien, håper vi i Filmmagasinet på en spennende og actionfylt sesong med Geralt of Rivia, spilt av Henry Cavill, Yennefer of Vengerberg, spilt av Anya Chalotra, og Prinsesse Cirilla av Cintra, spilt av Freya Allan.

For de som kanskje trenger en oppfriskning, så er The Witcher en fantasy-serie basert på bokserien med samme navn av Andrzej Sapkowski. Serien følger historien om Geralt of Rivia, en ensom monsterjeger med overnaturlige evner, mens han navigerer i en farlig verden fylt med monstre, magi og politisk intriger. De to første sesongene av The Witcher introduserte seerne for Geralts verden, hans kompliserte forhold til Yennefer og Ciri, og hans pågående kamp mot onde krefter.

Henry Cavill som Geralt of Rivia i The Witcher.

Fans av Henry Cavills imponerende tolkning av Geralt of Rivia er imidlertid skuffet over å høre at sesong 3 vil være hans siste, da han ikke vil returnere for fremtidige sesonger. I en overraskende kunngjøring fra Netflix i desember 2022 ble det avslørt at Liam Hemsworth vil ta over rollen som Geralt of Rivia fra og med sesong 4. Mens årsakene til Cavills avgang fra showet forblir ukjent, markerer det slutten på en epoke for mange fans som har kommet til å beundre hans prestasjon som den ikoniske monsterjegeren. For oss i Filmmagasinet er det vanskelig å tro at noen annen skuespiller vil kunne fylle Henry Cavills sko i denne fantastiske fantasy-serien.

The Witcher sesong 3 lover å være en episk fortsettelse av historien, med Ciris krefter som barn av Eldreblodet som kommer til syne. Mens truslene fortsetter å stige, vil Geralt, Yennefer og Ciri møte nye utfordringer, fiender og allianser i deres kamp for å beskytte hverandre og overleve i en verden fylt av mørke og fare.

Som mange The Witcher-fans vet, spilte norske Kristofer Hivju i sesong 2 av The Witcher. Kristofer var nylig gjest i vår podcast, der han fortalte mer om dette. Du kan høre episoden her.

Se den nye teaser-traileren her:

Skribent