Se den nye teaser-traileren til Star Trek: Strange New Worlds sesong 2!

Paramount+ kunngjorde nylig den offisielle teaser traileren for den etterlengtede andre sesongen av deres populære originale serie Star Trek: Strange New Worlds. I tillegg ble det også sluppet nye plakater og bilder med U.S.S. Enterprise og mannskapet. Sesong 2 får premiere 15. juni på SkyShowtime og vil gå ukentlig frem over sommeren med hele 10 epiosdeer.

Star Trek: Strange New Worlds er basert på årene da kaptein Christopher Pike styrte U.S.S. Enterprise. Den første sesongen sjarmerte Star Trek-fans over hele verden med sin mer optimistiske og lettbente tone. I rollene møter vi Anson Mount som kaptein Christopher Pike, Rebecca Romijn som Number One, Ethan Peck som Science Officer Spock, Jess Bush som Nurse Christine Chapel, Christina Chong som La’an Noonien-Singh, Celia Rose Gooding som Cadet Nyota Uhura, Melissa Navia som Lt. Erica Ortegas og Babs Olusanmokun som Dr. M’Benga. Sesong 2 har også gjestestjernen Paul Wesley som James T. Kirk og ny tilskuddet Carol Kane i en tilbakevendende rolle som Pelia. Serien følger kaptein Pike, Science Officer Spock og Number One i årene før kaptein Kirk ledet U.S.S. Enterprise, mens de utforsker nye verdener rundt i galaksen.

Sesong to av Star Trek: Strange New Worlds produseres av CBS Studios, Secret Hideout og Roddenberry Entertainment. Akiva Goldsman og Henry Alonso Myers er co-showrunners. Alex Kurtzman, Akiva Goldsman, Jenny Lumet, Henry Alonso Myers, Aaron Baiers, Heather Kadin, Frank Siracusa, John Weber, Rod Roddenberry og Trevor Roth er executive producers.

Den nye sesongen inkluderer den tidligere annonserte spesielle crossover-episoden med både live-action og animasjon, med Star Trek: Lower Decks‘ Tawny Newsome som Ensign Beckett Mariner og Jack Quaid som Ensign Brad Boimler som blir med på U.S.S. Enterprise. Episoden ble regissert av Star Trek: The Next Generation– og Star Trek: Picard –skuespiller og regissør Jonathan Frakes.

Sesong 1 av Star Trek: Strange New Worlds kan sees på SkyShowtime.

Her er den nye teaser-traileren:

Skribent