Hvilken Star Wars-film er din favoritt?

Stem her!

Star Wars-fans, det er på tide å gjøre dere klare! Star Wars Celebration Europe 2023 er like rundt hjørnet, og det er på tide å markere kalenderen. Arrangementet vil finne sted fra 7. til 10. april 2023 på ExCeL London i England.

Vi i Filmmagasinet vil være i London for å dekke denne enorme eventen, så følge med på vår nettside, sosiale medier og podcast, som vil ha en egen Star Wars Celebration-episode over helgen. For de som ikke har mulighet til å ta turen til London i år, vil store deler av arrangementet blir streamet live til YouTube og andre steder. Så følg med på sosiale medier.

Det vil være en rekke arrangementer og paneler på Celebration, inkludert Galaxy, Twin Suns og selve Celebration scenene. Besøkende vil også ha muligheten til å kjøpe eksklusiv Star Wars-merchandise på Show Store, inkludert en Ewok-tefest, en fotballtrøye og en flaskeåpner i form av en Rancor!

Så hvilken Star Wars-film er den beste? Det er et vanskelig spørsmål, og svaret vil variere fra person til person. Noen vil kanskje si at den originale Star Wars-trilogien (A New Hope, The Empire Strikes Back, Return of the Jedi) er de beste, mens andre vil kanskje foretrekke de nyere filmene som The Force Awakens eller Rogue One. Det er også verdt å merke seg at mange fans har en spesiell kjærlighet til den kontroversielle prequel-trilogien (The Phantom Menace, Attack of the Clones, Revenge of the Sith).

Hvilken er din favorittfilm i Star Wars-serien? Stem her:

Skribent