Første titt på siste sesong av The Crown

Netflix deler første bilder fra den sjette og siste serien av The Crown med Ed McVey som prins William og Meg Bellamy som Kate Middleton.

Inspirert av virkelige hendelser er The Crown en fiktiv dramatisering av historien om dronning Elizabeth II og de politiske og personlige hendelsene som formet hennes regjeringstid.

Når The Crown går inn i et nytt tiår, begynner prins William på University i St Andrew’s, fast bestemt på å leve et så normalt liv som mulig mens han fortsatt kan. Kate Middleton fra Berkshire begynner også livet som universitetsstudent. Når paret møtes for første gang på campus, begynner en ny romanse og en ny fremtid for The Crown.

Ed McVey (23) tar på seg rollen som prins William i de senere episodene av den siste sesongen. Dette er McVeys skjermdebut etter å ha stått på scenen i The Old Vic og i Hammersmith Riverside Studios. Han ble uteksaminert fra Drama Centre London i 2021.

Nykommeren Meg Bellamy (19) ble castet som Kate Middleton etter å ha sendt inn et audition-tape etter en casting-samtale på sosiale medier.

Ed og Meg filmet for den kommende serien i St Andrews, Skottland tidligere i år og fikk oppleve flere av de virkelige stedene som karakterene deres besøkte for tjue år siden. Et bilde bak kulissene viser Ed og Meg off-duty som poserer utenfor Northpoint Cafe i St. Andrews, som hevder å være «der Kate møtte Wills».

The Crown kommer på Netflix senere i år.

Skribent