Lizzy Caplan as Alex Forrest and Joshua Jackson as Dan Gallagher in Fatal Attraction streaming on Paramount+ 2022. Photo credit: Monty Brinton/Paramount+

Fatal Attraction-serien kommer på SkyShowtime. Her er traileren!

SkyShowtime bekreftet i dag lanseringsdatoen for den nye Fatal Attraction.  Den åtte episoder lange serien er produsert av Paramount Television Studios og Amblin Television. Tre episoder kommer på premieredatoen 22. mai og serien vil fortsette ukentlig på Skyshowtime fremover mot sommeren.  

Fatal Attraction er en ny, dyptgående fortolkning av den klassiske psykoseksuelle thrilleren som tok den kulturelle pulsen på 1980-tallet. Den nye serien utforsker skjebnesvanger tiltrekning og tidløse temaer som ekteskap og utroskap i lys av nåtidens holdninger til sterke kvinner, personlighetsforstyrrelser og tvangskontroll. 

Joshua Jackson spiller Dan Gallagher, og Lizzy Caplan spiller Alex Forrest. I tillegg får vi se Amanda Peet som Beth Gallagher, Alyssa Jirrels som Ellen Gallagher, Toby Huss som Mike Gerard, Reno Wilson som etterforskeren Earl Booker og Brian Goodman som Arthur Tomlinson. 

Alexandra Cunningham (Dirty John, Chance) er forfatter, serieskaper og ansvarlig produsent for serien, sammen med ansvarlig produsent og medforfatter Kevin J. Hynes (Perry Mason) og de ansvarlige produsentene Darryl Frank og Justin Falvey for Amblin Television. Silver Tree er også ansvarlig produsent og har regissert fem episoder. 

Skribent